Koffiemachines van Küchen Direct

Een koffiemachine: welke past bij jou?

Koffiemachines zijn er in verschillende soorten en maten. Küchen Direct verkoopt verschillende soorten inbouwkoffiemachines. Lees verder en ontdek welke koffiemachine het beste bij jou past en waar je rekening mee dient te houden bij de aanschaf ervan.

Welke koffie drink je het liefst?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten koffiemachines. Pads, filterkoffie, verse bonen koffie, noem het maar op. Ook bij een inbouwkoffiemachine hoef je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten koffie niet mis te lopen. Er zijn inbouwkoffiemachines voor gemalen koffie en voor verse bonen koffie, én er zijn zelf varianten waarbij het beide kan. Daarnaast is er de keuze tussen een inbouwkoffiemachine met een melkopschuimer en een met een melkreservoir. Dus of je favoriet nu Espresso, Ristretto, Cappucino of Latte Macchiato is, er is voor iedere koffiefan wel een inbouwkoffiemachine.

Meer werkruimte op het aanrecht

Een mooie robuurste losstaande koffieapparaat kan een toevoeging aan de uitstraling van de keuken zijn. Maar soms wil je je koffieapparaat liever niet op het aanrecht zetten of heb je er geen ruimte voor. Dan kun je denken aan een inbouw koffiemachine. Over het algemeen kun je met inbouw koffiemachines verschillende soorten koffie maken. Deze moeten (net als een oven) ingebouwd worden in een keukenkast. Daarvoor dien je rekening te houden met de maten van de inbouwkasten, zodat er genoeg ruimte is. 

Op zoek naar een koffiemachine?

Ben je op zoek naar een inbouwkoffiemachine? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Daar kun je verschillende soorten modellen bekijken. Bovendien staan de adviseurs van Küchen Direct altijd klaar om je vragen te beantwoorden.