Indesit ovens – Küchen Direct

Indesit ovens

Een breed scala aan Indesit ovens vind je bij Küchen Direct. Het assortiment bestaat uit diverse inbouwovens. Ieder model is voorzien van de nieuwste technologieën voor een extra hoog gebruiksgemak. Bovendien heb je de keuze uit een ruim assortiment kleuren en stijlen. Wil je meer weten over de ovens van Indesit? Lees dan snel verder.

De diverse functies

Alle ovens uit de collectie van Indesit zijn geschikt voor inbouw. Dit betekent dat de oven geïntegreerd wordt in het design van de keuken en één mooi geheel vormt met de rest van de apparatuur. Daarnaast zijn de ovens van Indesit voorzien van diverse functies die het koken nog leuker maken. Hieronder lichten wij de belangrijkste functies kort voor je uit.

Heerlijk grillen

Wat is er lekkerder dan een krokante laag op jouw lasagne, ovenschotel of een ander gerecht? De Indesit grillfunctie zorgt voor een snelle en perfecte bereiding van jouw gerecht. Ook vis, vlees en toast kunnen hier heerlijk mee bereid worden.

Multilevel koken

Wil jij meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden in de oven? Dat kan met de multilevel functie. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je meerdere gerechten op de ovenrekken bereidt, zonder dat de geuren en smaken zich met elkaar mengen.

Zelfreinigende functie

Naast het bereiden van eten in de oven dient deze ook af en toe schoon te worden gemaakt. Een lastig klusje dat soms meer tijd vergt dan je wil. Met de zelfreinigende functie van Indesit is dit verleden tijd. Kies tussen een katalytische of een hydrolyse reiniging voor een optimale reiniging. De eerste optie is een vetabsorberend systeem dat op de wanden van de oven wordt geplaatst. De tweede zorgt ervoor dat al het vuil wordt losgeweekt door middel van stoom, waarna je het gemakkelijk met een doekje opveegt.

Energiezuinig en functioneel

Naast de keuze uit diverse functies is het ook fijn als de oven energiezuinig is. Bij Indesit wordt dit ook als belangrijk ervaren. Daarom zijn alle ovens voorzien van een energielabel A of A+. Zo ben je altijd verzekerd van een milieuvriendelijke keuze die niet alleen energiezuinig is, maar ook vriendelijk voor de portemonnee is. 

Bezoek een van onze showrooms

Wil je meer te weten komen over de ovens van Indesit en deze met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms! Hier vind je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt. Breng ons een bezoek en onze adviseurs staan voor je klaar om je van een passend en vrijblijvend advies te voorzien.