Indesit kookplaten: ruime keuze – Küchen Direct

Indesit kookplaten

Een Indesit kookplaat vormt het middelpunt van iedere keuken. Bij Küchen Direct vind je een breed aanbod kookplaten van dit gerenommeerde A-merk. Van gaskookplaten tot keramische inductiekookplaten, je vindt het allemaal bij Küchen Direct. Wil je meer weten over de verschillende soorten kookplaten van Indesit? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Welk type kookplaat kies jij?

Ieder persoon heeft zijn eigen kookvoorkeuren en daar horen verschillende soorten kookplaten bij. Hier lichten wij de verschillende soorten kookplaten uit het assortiment Indesit kort voor je uit, zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Gaskookplaten

Wie kent hem niet, de klassieker op kookgebied? Koken op gas behoort tot de meest traditionele manier van koken en is daarom al jaren de favoriet van vele kookliefhebbers. De krachtige vlam is snel en eenvoudig te reguleren voor een optimale bereiding van jouw maaltijd. Bij Indesit heb je de keuze tussen kookplaten met vier of vijf kookpitten. Daarnaast kun je kiezen tussen modellen met de bedieningsknoppen aan de voor- of aan de zijkant.

Inductiekookplaten

Deze moderne manier van koken wordt ook wel als het koken van de toekomst beschouwd. Koken op inductie is zeer energiezuinig, doordat er geen warmte verspild wordt. De kookzones worden alleen verwarmd als deze in aanraking komen met een pan. Bovendien zorgt de egale kookplaat voor een strak, modern design en is deze zeer eenvoudig schoon te maken.

Elektrische kookplaat

De elektrische kookplaten van Indesit zijn voorzien van vier kookzones, die door middel van elektriciteit worden verhit. De kookzones verschillen van grootte, zodat je zowel kleine als grote pannen handig naast elkaar kunt plaatsen. Het voordeel van deze kookplaat is de relatief lage prijs in vergelijking met andere kookplaten.

Bezoek een van onze showrooms

Wil je meer te weten komen over de kookplaten van Indesit en deze met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms! Hier vind je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt. Breng ons een bezoek en onze adviseurs staan voor je klaar om je van een passend en vrijblijvend advies te voorzien.