Indesit koelkasten: efficiënt en veelzijdig – Küchen Direct

Indesit koelkasten

Indesit koelkasten zijn dankzij diverse technologieën zeer efficiënt en bovendien ook veelzijdig in het gebruik. De innovatieve koelsystemen zorgen ervoor dat jouw ingrediënten nog langer vers blijven. Bovendien heb je bij Küchen Direct de keuze uit diverse modellen. Vrijstaande en geïntegreerde modellen vind je in diverse stijlvolle kleuren. Wil je meer weten over de koelkasten van Indesit en de handige functies? Je leest er hier meer over.

De innovatieve technologieën van Indesit koelkasten

Om jouw producten zo lang mogelijk smaakvol en vers te houden, heeft Indesit diverse technologieën ontwikkeld. Wij zetten de belangrijkste hier voor je op een rijtje.

Optimale luchtvochtigheid

Het uitdrogen van etenswaren voorkom je met de juiste luchtvochtigheid. Het slimme systeem meet constant de luchtvochtigheid en stelt deze automatisch bij. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale luchtvochtigheid.

Stil koelen

Niets is fijner dan rust en stilte in de keuken. De geruisloze koelkasten van Indesit hebben een geluidsniveau van slechts 38dB(A). Hierdoor hoor je de koelkast niet als deze in werking is en geniet je van de stilte.

Low Frost

Deze functie zorgt voor minimale ijsvorming in de koelkast. De ingepakte damper in combinatie met glazen laden geeft ijs geen kans om zich te vormen binnen de koelkast. Hierdoor hoef je de koelkast vrijwel nooit te ontdooien.

Koelvriescombinaties

Met een koelvriescombinatie heb je altijd jouw bevroren producten en verse ingrediënten bij de hand. Zo heb je snel alle ingrediënten voor jouw avondeten bij elkaar. Bovendien bespaar je met deze handige combinatie tegelijkertijd ruimte in de keuken. Door de ruime indeling heb je in zowel het vries- als het koelgedeelte voldoende opbergruimte.

Kom naar een van onze showrooms

Wil je de koelkasten en koelvriescombinaties van Indesit met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van een passend advies te voorzien.

Terug
Sluiten