Indesit afzuigkappen: efficiënte afzuiging – Küchen Direct

Indesit afzuigkappen: efficiënte afzuiging

Indesit heeft een ruim assortiment afzuigkappen. Een afzuigsysteem is onmisbaar in de keuken. De lucht blijft heerlijk schoon en fris, doordat etensgeuren geen kans krijgen zich te verspreiden. Bovendien kenmerken de afzuigkappen van Indesit zich ook door hun stijlvolle vormgeving en extra stille werking. Lees hier meer over de slimme afzuigsystemen van Indesit en kies voor het model dat bij jou en jouw keuken past.

Wat maakt een Indesit afzuigkap zo bijzonder?

Dankzij het brede aanbod is er voor iedereen een gepast afzuigsysteem te vinden in het assortiment van Indesit. Vind jij een stille werking belangrijk? Kies dan voor een van de modellen met een zeer laag geluidsniveau. Ook bestaan er verschillen in de ventilatiesnelheid. De afzuigsystemen zijn voorzien van diverse snelheidsinstellingen, zodat jij op ieder moment de sterkte van de afzuiging aanpast. Daarnaast is verlichting ook een belangrijk element. Extra verlichting kan namelijk een groot verschil maken tijdens het koken. Voor iedere wens is er een geschikte afzuigkap te vinden bij Indesit.

Kies voor een stijl die bij jouw keuken past

Indesit heeft verschillende modellen afzuigsystemen in het assortiment. Zo kies je gemakkelijk voor het model dat het beste bij jouw keukeninterieur past. Bij Indesit heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden.

Schouwkap
Een schouwkap mag gezien worden in de keuken. Dit type afzuiging heeft een t-vormig model en plaats je boven het kookgedeelte. Het breed uitlopende gedeelte aan de onderkant zorgt voor een optimale afzuiging. Hierdoor blijft de lucht in jouw keuken schoon en fris. De schouwkap kan je tussen bovenkasten plaatsen.

Inbouwmodel
Dit afzuigsysteem wordt geïntegreerd en is hierdoor minder zichtbaar. De subtiele look zorgt voor een open uitstraling in de keuken en past hierdoor vooral goed bij kleinere keukens. Het afzuiggedeelte schuif je gemakkelijk open zodra je begint met koken, waarna de afzuiging meteen in werking wordt gezet.

Onderbouw
Tot slot is er de mogelijkheid tot een onderbouwafzuigkap. Deze plaats je onder de keukenkast. Het compacte design is zichtbaar, maar springt minder in het oog. Een discreet uiterlijk is dan ook waar dit afzuigsysteem bekend om staat.

Kom langs bij een van onze showrooms

Wil jij de geavanceerde afzuigsystemen van Indesit ook eens in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier kun je de verschillende afzuigkappen van Indesit op je gemak bekijken. Heb je vragen of wil je graag advies over een van de producten? Onze adviseurs staan hier altijd voor je klaar om je van een passend en gedegen advies te voorzien.

Terug
Sluiten