Indesit keukenapparatuur - Küchen Direct

Indesit keukenapparatuur bij Küchen Direct

De Indesit keukenapparatuur is stijlvol en door het brede assortiment vind je altijd een apparaat dat aansluit bij je wensen. Ook wanneer je wilt gaan voor energiezuinig, kies dan voor Indesit keukenapparatuur. In de collectie vind je veel apparaten voor in de keuken, maar ook voor de rest van het huishouden, zoals wasmachines. Dit merk biedt oplossingen voor iedere dag. Ben je benieuwd naar de keukenapparatuur van Indesit en wil je er meer over weten? Lees dan snel verder.

Oplossingen voor iedere dag

Indesit biedt apparatuur aan voor alle dagelijkse behoeften: van wassen tot aan koken. Daarbij is ieder apparaat simpel te bedienen. Indesit vindt slimme oplossingen om je te helpen en de dag met een glimlach door te komen. Geen eindeloze knopjes waarbij je vraagtekens zet wat ze betekenen, maar duidelijke tekens en direct zichtbaar waarvoor de knoppen dienen. Naast eenvoud hebben de koelkasten, kookplaten, vaatwassers en wasmachines van Indesit functies die ervoor zorgen dat het apparaat doet wat het moet doen en meer. Zo zorgen de koelkasten met de FlexiUse Box functie ervoor dat etenswaren langer bewaard kunnen worden en beter smaken. Bekijk het totale assortiment Indesit keukenapparatuur.

Het assortiment

Bij Indesit gaat het om eenvoudige, uitvoerbare oplossingen. Bekijk hier de verschillende keukenapparatuur van Indesit.

Indesit koelkasten

De Indesit koelkasten zorgen ervoor dat jouw etenswaren langer houdbaar blijven door de perfecte koeling. Daarnaast passen koelkasten van dit merk in iedere keukenruimte door de verschillende afmetingen die mogelijk zijn.

Indesit kookplaten

Makkelijk en snel koken in harmonie: dat is het motto van Indesit. Ontdek de Indesit kookplaten en ervaar zelf de combinatie van een stijlvolle vormgeving  en het gemak waarmee je kookt. Bepaal je kookstijl en kies de kookplaat die daarbij past.

Indesit ovens

Met de veelzijdige ovens van Indesit kun je alle kanten op. Van een perfecte, krokante laag met de grillfunctie tot een snelle opwarming van een bevroren maaltijd. De multilevelfunctie zorgt er zelfs voor dat je meerdere gerechten tegelijkertijd bereid. Lees hier meer over de innovatieve functies van Indesit ovens.

Indesit koelvriescombinaties

Met een koelvriescombinatie sla je twee vliegen in één klap. Je bewaart je bevroren producten en gekoelde ingrediënten in deze handige combinatie en bespaart tegelijkertijd ruimte in de keuken. Zo heb je snel alle ingrediënten voor jouw avondeten bij elkaar. Hier lees je meer over de mogelijkheden met een koelvriescombinatie van Indesit.

Indesit afzuigkappen

Indesit afzuigkappen zorgen ervoor dat alle kookgeuren direct afgezogen worden, waardoor je woning altijd fris blijft ruiken. Door de nieuwe technologieën zijn de afzuigkappen stiller dan ooit. Hierdoor kun je altijd genieten van een gezellig gesprek gewoon tijdens het koken.

Bekijk de producten van het merk Indesit

Ben je benieuwd naar de eenvoudige en uitvoerbare oplossingen van de Indesit keukenapparatuur?

Kom dan naar een van onze winkels. Onze adviseurs stellen je graag op de hoogte van de diverse modellen en de mogelijkheden van dit merk.