Fornuis: diverse soorten - Küchen Direct

Fornuis: diverse soorten en maten

Een fornuis kun je in veel verschillende soorten en maten aanschaffen. De keuze die je maakt hangt voornamelijk af van wat je fijn vindt om op te koken. De een vindt het fijner om te koken op een gasfornuis, terwijl de ander liever kookt op inductie. Naast de keuze voor de soort kookplaat, kun je ook nog kiezen voor een vrijstaand of geïntegreerd fornuis.

Dit is nog niet alles, want naast deze opties ben je ook vrij om het aantal branders te kiezen! Graag helpen wij je bij het maken van een goede keuze en zetten we de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Vrijstaand of geïntegreerd fornuis

Een vrijstaand fornuis geeft een totaal andere look aan je keuken, dan wanneer je voor een geïntegreerd fornuis kiest. Wanneer je het fornuis meer wil laten opnemen in het geheel van de keuken, dan kun je het beste kiezen voor een geïntegreerd fornuis. Wil je het fornuis meer in het oog laten springen en als los onderdeel van de keuken plaatsen? Kies dan voor een vrijstaand fornuis. Wat je ook kiest, tegenwoordig kun je bij beide opties voor verschillende kookplaten kiezen die tevens verschillende functies en mogelijkheden bieden. Denk hierbij aan de oven onder de kookplaat en de eventuele extra lade onder de oven. Zo kun je een fornuis kiezen dat helemaal past bij jouw wensen.

Kom voor advies naar de showroom!

Voor het kiezen van een fornuis kun je het beste met eigen ogen aanschouwen hoe de modellen eruit zien en wat elk model aan functies heeft. Kom daarom naar onze showroom om de verschillende fornuizen te bekijken. Ook kunnen hier onze deskundige adviseurs je helpen bij het maken van een keuze en al je vragen beantwoorden.