Energiezuinige vaatwassers - Küchen Direct (copy 1)

Efficiënte en energiezuinige vaatwassers

Ben jij op zoek naar een vaatwasser in de keuken? Küchen Direct biedt verschillende soorten vaatwassers van gerenommeerde A-merken.

Zo ben je na een heerlijke maaltijd gemakkelijk en snel klaar met de vaat. Küchen Direct vertelt je hier meer over de voordelen van vaatwassers en geeft je tips waar je op moet letten bij de aankoop. Lees het hier!

De voordelen van een vaatwasser

Een goede vaatwasser is voor velen een belangrijke toevoeging in de keuken. Het zorgt er immers voor dat je na de maaltijd niet nog langer in de keuken hoeft te staan. Bovendien kijk je overdag niet tegen vuile kopjes of glazen aan, maar kun je deze kwijt in de vaatwasser. Houd bij de aankoop van een vaatwasser rekening met de omvang van de vaatwasser. De grootte verschilt namelijk per model. De maximale hoeveelheid afwas die je kwijt kunt in een vaatwasser wordt gemeten in couverts.Voor een gemiddeld huishouden is een vaatwasser voor 12 couverts voldoende. 

Energiezuinig

Let bij het uitzoeken van je vaatwasser goed op de energieklasse van het model. Küchen Direct biedt vaatwassers van diverse A-merken, die vrijwel allemaal zijn voorzien van de energielabels A++, A+ en A. Daarnaast bieden veel vaatwassers energiezuinige programma’s, zoals een kort wasprogramma of een programma met een lagere temperatuur. 

Kom naar de showroom

Wil jij meer weten over de verschillende vaatwassers die Küchen Direct biedt of ben je benieuwd naar de manieren waarop je een vaatwasser in de keuken kunt plaatsen? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier vind je verschillende voorbeeldkeukens met vaatwassers en staan onze deskundige adviseurs voor je klaar.