Bora Basic kookveldafzuiging – Küchen Direct

Bora Basic kookveldafzuiging

Bora Basic is één van de modellen uit de serie kookveldafzuiging van Bora. De Basic variant is een instapmodel, waarin topprestaties tegenover een aantrekkelijke prijs staan. Dit innovatieve afzuigsysteem is efficiënt, geruisloos én hygiënisch. Bovendien is het geheel een lust voor het oog dankzij het strakke en doordachte design. Wil je meer weten over de kookveldafzuiging van Bora en het Basic model? Küchen Direct vertelt je er alles over!

Het einde van de afzuigkap

De kookveldafzuiging van Bora maakt de conventionele afzuigkap overbodig. Dit systeem voert kookgeuren en dampen namelijk direct af waar ze tijdens het koken ontstaan: het kookveld. Deze vorm van afzuiging is effectiever, stiller én hygiënischer. De kookveldafzuiging heeft een clean rate van 100%, wat betekent dat geuren geen kans krijgen zich te verspreiden door de ruimte. Het geluid verplaatst zich onder het aanrecht, waardoor het afzuigsysteem bijna geruisloos is. Zo kun je gesprekken gemakkelijk voortzetten of de radio blijven luisteren. De apparatuur is bovendien zeer eenvoudig schoon te maken, doordat je onderdelen handmatig uit elkaar kunt halen en in de vaatwasser kunt plaatsen. 

Bora Basic: krachtig en effectief

Het Bora Basic systeem is een sterk duo dat bestaat uit een krachtig kookveld en een efficiënte kookveldafzuiging. Wat betreft de kookplaat heb je keuze uit inductie en keramisch, waardoor een strakke en moderne look gegarandeerd is. De afzuiging bevindt zich in het midden van de kookplaat en heeft een spraakmakend, rond design. Door de centrale positie kunnen de dampen van alle zijden uitstekend opgevangen worden. De Bora Basic heeft twee varianten, namelijk met een afvoer naar buiten of een recirculatie variant. In het laatste geval wordt de lucht gefilterd, waarna deze via de plinten ventileert. Met de Bora Basic haal je een krachtig, innovatief en schitterend vormgegeven systeem in huis: een aanwinst voor iedere keuken!

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Wil je meer weten over het Bora Basic systeem of over de kookveldafzuiging van dit merk in het algemeen? Vraag dan vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Hierin ontdek je 44 pagina’s boordevol inspiratie, tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur. Bovendien wordt het magazine binnen 72 uur kosteloos bij je thuisbezorgd!