Bora kookveldafzuiging – Küchen Direct

Bora: geavanceerde kookveldafzuiging

Bora kookveldafzuiging is een revolutionair en innovatief afzuigsysteem. Dit systeem zuigt kookgeuren- en dampen namelijk direct af waar ze ontstaan: de kookplaat. Geuren krijgen geen enkele kans zich te verspreiden door de ruimte, zodat de lucht in jouw keuken altijd schoon en fris blijft. Dat is nog eens efficiënt! Bora kookveldafzuiging betekent dan ook het einde van de afzuigkap. Wil je meer weten? Bekijk dan hier de verschillende series van Bora.

Bora Basic

Het instapmodel van deze revolutionaire kookveldafzuiging is de Bora Basic. Een ruime 4-pits inductiekookplaat met in het midden een luxe, rond afzuigsysteem. Deze variant heeft een intuïtieve bediening, een strak design en een zeer krachtige afzuiging. Het afzuigsysteem haal je eenvoudig uit elkaar om vervolgens in de vaatwasser te plaatsen. Lees hier meer over de Bora Basic serie.

Bora Classic

De Bora Classic serie staat voor flexibiliteit. Met deze variant maak je optimaal gebruik van het kookoppervlak. De modulaire kookvlakken zijn geschikt voor verschillende bereidingen en kooktechnieken. Zo kies je bijvoorbeeld links voor een inductiekookplaat en rechts voor een grillplaat of wokbrander. Een strak vormgegeven, verticaal en smal afzuigsysteem scheidt de twee kookvelden van elkaar. Lees hier meer over de Bora Classic serie.

Bora Professional

Voor fanatieke hobbykoks tot aan echte kookprofessionals: maak kennis met Bora Professional. Optimale efficiënte en functionele schoonheid maken deze variant een absolute aanwinst voor jouw keuken. Deze serie biedt het beste van het beste en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit systeem werkt geheel automatisch, wat betekent dat de afzuiging volledig werkt op basis van jouw kookactiviteit. Dat is niet alleen makkelijk en efficiënt, maar ook energiebesparend. Lees hier meer over de Bora Professional serie. 

Bora Pure

Bora Pure kenmerkt zich door een strak en puristisch design. Een uniek element is de intuïtieve bediening met verticale slider. Hierdoor bedien je de kookplaat eenvoudig met slechts één beweging. De rest gebeurt automatisch, want ook de Bora Pure afzuiging werkt volledig op basis van jouw kookactiviteit. Een ander bijzonder detail aan deze serie is dat het afzuigsysteem is te personaliseren. Kies uit je favoriete kleur en creëer de kookplaat die perfect in jouw interieur past. Lees hier meer over de Bora Pure serie.

Kom langs bij een van onze showrooms

Wil jij de geavanceerde kookveldafzuiging van Bora met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier kun je de verschillende mogelijkheden van Bora op je gemak bekijken. Heb je vragen of wil je graag advies over een van de producten? Onze adviseurs staan hier altijd voor je klaar om je van een passend en gedegen advies te voorzien.