Bertazzoni fornuizen - Küchen Direct

Bertazzoni fornuizen

Met een fornuis van het Italiaanse Bertazzoni haal je een professioneel fornuis voor thuisgebruik in huis voor gezellige en culinaire hoogtepunten. Met een Bertazzoni fornuis is koken elke keer weer een feest. Bovendien is het apparaat met een of meerdere elektrische ovens verkrijgbaar in zowel neutrale en felle kleuren als oranje, rood en bordeauxrood voor een opvallend effect in je keuken. Ben je nieuwsgierig naar de fornuizen van Bertazzoni? Bij Küchen Direct vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

De verschillende modellen van Bertazzoni

Bij Bertazzoni kun je terecht voor een uitgebreide collectie aan fornuizen. De afmeting varieert van 60 tot 120 cm  en is verkrijgbaar met vier tot zes branders of een inductiekookplaat met vier of vijf zones. Daarnaast biedt Bertazzoni een scala een mogelijkheden op het gebied van ovens: van een grote oven tot een dubbele uitvoering in diverse afmetingen, afhankelijk van jouw kookgewoonten. Bovendien kun je kiezen voor een model met of zonder pootjes.

 

De Bertazzoni series

Het Italiaanse merk biedt een aantal verschillende series fornuizen die zich onderscheiden door hun uiterlijk. Zo kun je kiezen voor strakke modellen verkrijgbaar in neutrale maar ook felle kleuren. Maar ook voor een klassieke serie met traditionele details en in neutrale kleuren kun je bij Bertazzoni terecht. Voor welk fornuis je ook kiest, elk model is een ware toevoeging aan je keukeninterieur en biedt optimaal kookplezier.

Koken en bakken

Met een Bertazzoni fornuis bereid je gegarandeerd de lekkerste en meest uitgebreide gerechten. De elektrische ovens bieden aan de hand van intuïtief instelbare digitale programma’s een uitgebreide keuze aan functies voor convectie, bakken en grillen. Afhankelijk van je kookgewoontes kun je kiezen uit een of meerdere ovens. De gaskookplaten zijn verkrijgbaar met messing gasbranders, waaronder de mogelijkheid voor een wokbrander. Met de inductiekookplaten profiteer je van vijf verschillende verwarmingszones en functies als pandetectie, restwarmteindicatie en een boosterfunctie.

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Ben je nieuwsgierig naar onze mooie, Italiaanse Bertazzoni fornuizen met hun vele mogelijkheden? Kom dan eens langs in een van onze winkels en bekijk de mogelijkheden. Onze adviseurs laten je graag de fornuizen zien en beantwoorden al je vragen.