Kunststof aanrechtblad – Küchen Direct

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen zijn populair en dat is niet zonder reden. Bladen van kunststof zijn de meest betaalbare optie. Daarnaast zijn deze bladen verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en stijlen. Daardoor zit er altijd een kunststof aanrechtblad bij dat precies aansluit op al jouw wensen.

Waarom een kunststof aanrechtblad?

Er zijn verschillende redenen waarom een kunststof aanrechtblad een van de beste keuzes is op het gebied van werkbladen. De eerste is de diversiteit en de veelzijdigheid van kunststof. De mogelijkheden bij het design zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een effen blad, een hout- of steenlook of vele andere patronen. Het kleurenpallet is eveneens erg breed. Daardoor zit er altijd een blad naar jouw smaak bij. Een kunststof aanrechtblad is erg onderhoudsvriendelijk. Het heeft geen speciale onderhoud nodig en is mede dankzij de gesloten toplaag makkelijk schoon te maken. Het kunststof blad is daarnaast erg sterk en hard, waardoor het materiaal niet snel slijt en langer mooi blijft dan andere aanrechtbladen.

Houd jouw kunststof werkblad zo lang mogelijk mooi


Om er voor te zorgen dat jij zo lang mogelijk van jouw kunststof aanrechtblad geniet, geven we een aantal tips om jouw blad zo lang mogelijk mooi te houden. Zo is het verstandig om altijd een onderzetter te gebruiken wanneer je hete voorwerpen op het blad plaatst. Bij het snijden van vlees, groenten of fruit is het aan te raden om een snijplank te gebruiken. Los vuil verwijder je eenvoudig met een vochtige doek. Het keukenblad neem je af met allesreiniger of groene zeep. Teveel vocht verwijder je bij voorkeur snel met een droge doek. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, grove schuursponsjes en staalwol wordt afgeraden.

Kom langs in een van onze winkels


Benieuwd naar de vele uitvoeringen van een kunststof werkblad? Kom dan langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden met plezier al je vragen en laten je vrijblijvend de verschillende mogelijkheden zien.