Granieten aanrechtblad – Küchen Direct

Granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad is een volledig natuurproduct, waardoor elk blad uniek is. Kleuren en structuren kunnen oneffenheden vertonen, wat de natuurlijke en exclusieve uitstraling alleen maar benadrukt.

Het blad is minder dicht van structuur dan composiet en is verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen.

Nog meer voordelen van een granieten aanrechtblad

Het materiaal van het aanrechtblad wordt rechtstreeks uit grote ruwe stukken gezaagd en is daarom uniek als het gaat om de structuur en kleur. Een aanrechtblad van graniet zorgt naast deze exclusieve uitstraling ook voor een uitstraling die volledig aansluit op jouw wensen. Door een groot kleurenpallet zijn er namelijk zeer veel kleurcombinaties met fronten mogelijk. Ieder granieten werkblad heeft een unieke afwerking en daarom dien je altijd het blad te bezichtigen bij de leverancier. Hierdoor voorkom je onverwachte kleur en structuurverschillen. Een granieten aanrechtblad is uitermate geschikt voor PITT cooking. Dankzij het harde materiaal geniet je jarenlang van dit unieke aanrechtblad.

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Het granieten aanrechtblad kan gemakkelijk schoongehouden worden met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel. Gebruik regelmatig de meegeleverde onderhoudsset (OHSET M). Dit heeft een vuilafstotende werking, waardoor jij langer geniet van een schoon aanrechtblad. Gebruik met het schoonmaken van het aanrechtblad nooit schuurmiddelen, een schuurspons, groene zeep en agressieve reinigingsmiddelen met een pH-waarde >10. Dit zal de glans van het werkblad aantasten en ongewenste beschadigingen op kunnen leveren. Ondanks dat beschadigingen op een granieten aanrechtblad klein zijn, dien je wel altijd gebruik te maken van snijplanken en onderzetters tijdens het koken.

Kom langs in de winkel

Is een granieten aanrechtblad wat voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze deskundigen geven je graag vrijblijvend advies.