Composieten aanrechtblad – Küchen Direct

Luxe, praktisch en sterk

composieten aanrechtblad

Een composieten aanrechtblad is een zeer gewild type werkblad. Dit is niet zonder reden, want je geniet van vele voordelen met een composieten aanrechtblad. Zo zien deze er luxe en tijdloos uit, maar zijn ze ook nog eens erg praktisch. Het is een 100% natuurproduct en gemaakt van gerecyclede materialen. Ook heb je oneindig veel mogelijkheden met dit type blad. Een goede keuze dus voor iedere keuken! Lees verder en laat je inspireren over alle voordelen. Wij vertellen je graag meer over composieten aanrechtbladen.

 

Waarom kiezen voor een composieten aanrechtblad?

De vele voordelen op een rijtje

✓Hygiënisch. Een composieten aanrechtblad bestaat uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Doordat de materialen onder hoge druk tegen elkaar geperst worden, is het een dicht blad en daardoor trekken de meeste vloeistoffen, zoals water en vocht, niet in het blad.  Extra hygiënisch dus! Wel oppassen met zure of agressieve vloeistoffen, want deze kunnen vlekvorming veroorzaken.

 

✓Onderhoudsvriendelijk. Wanneer je regelmatig vlekken verwijdert en onderzetters gebruikt dan blijft een composieten aanrechtblad lang mooi. Impregneer het werkblad één keer per jaar voor extra dichtheid, waardoor deze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Dit aanrechtblad heeft dus weinig onderhoud nodig en dat is makkelijk.

 

✓Praktisch. Een aanrechtblad van composiet is oersterk en kan daardoor goed tegen een stootje. Naast dat het blad stootvast is, is het werkblad ook krasbestendig door de hardheid van het materiaal.

Hoogglans of mat en diverse kleuren

Oneindig veel mogelijkheden

Composieten aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Denk aan grijs, zwart en bruin of rood, groen en geel. Daarnaast heb je nog de keuze uit een gepolijst, gebrand of gezoet werkblad. Een gepolijst werkblad zorgt voor een mooie glans, terwijl gebrand of gezoet zorgen voor een matte afwerking. Door de vele mogelijkheden is voor iedere keuken een passend werkblad te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Laat je inspireren

De aanpak van Küchen Direct is eenvoudig: bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Ook vergelijk je eenvoudig zelf de verschillende aanrechtbladen. Onze keukenspecialisten helpen je hier graag bij. Zij kunnen je droom aanrechtblad visualiseren door middel van een 3D-ontwerp. Zo weet je precies wat je krijgt en hoe het aanrechtblad er in de keukenruimte uitziet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier ons gratis keukenmagazine aan, zodat je thuis eens rustig kunt bekijken wat er allemaal mogelijk is bij Küchen Direct.