Aanrechtbladen – Küchen Direct

Het aanrechtblad dat bij jouw keuken past

Een aanrechtblad bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van je keuken. Bovendien vraagt elk materiaal om ander onderhoud en een andere gebruiksmethode. Daarom is het belangrijk dat je je goed verdiept in de diverse soorten aanrechtbladen en mogelijkheden, zodat je de juiste keuze maakt wanneer je een aanrechtblad gaat kopen.

Zo zorgt bijvoorbeeld een houten werkblad voor een warme, gezellige sfeer, maar vraagt dit materiaal wat meer onderhoud dan een kunststof blad. Kies het aanrechtblad dat past bij jouw smaak en je leefstijl.

Granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad is een volledig natuurproduct, waardoor elk blad uniek is. Kleuren en structuren kunnen oneffenheden vertonen, wat de natuurlijke en exclusieve uitstraling alleen maar benadrukt.

Het blad is minder dicht van structuur dan composiet en is verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen.

Composieten aanrechtblad

Houd je van een natuurlijk uiterlijk en een luxe uitstraling? Dan is een composieten aanrechtblad een goede keuze. Het ijzersterke materiaal is verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen en afwerkingen, zodat er altijd een kleur mogelijk is die past bij jouw keukenstijl.

Een composiet aanrechtblad bestaat uit samengeperste materialen en heeft een dichte structuur, zodat vloeistoffen op het blad blijven liggen.

Houten aanrechtblad

Hout is de ideale combinatie van een natuurlijke en warme uitstraling. Een houten aanrechtblad is tijdloos en authentiek, omdat elk stuk hout anders is.

Er is een ruime keuze in kleuren en houtsoorten: van uiterst licht tot diep donker en van hard tot zacht hout. Om het materiaal mooi te houden, is regelmatig onderhoud raadzaam.

Kunststof aanrechtblad

Kies je voor een kunststof aanrechtblad, dan zijn er veel kleuren beschikbaar en profiteer je van een gemakkelijk te onderhouden blad.

Een kunststof blad is verkrijgbaar in diverse varianten met een verschillende look, bijvoorbeeld met een steen- of houtmotief.  

Betonnen aanrechtblad

Met een aanrechtblad van beton krijgt je keuken een stoere uitstraling. Beton is een natuurlijk materiaal dat met zijn onregelmatige structuur voor een uniek uiterlijk zorgt. Bovendien past het materiaal en de kleur bij diverse woonstijlen.

Zo is een betonnen aanrechtblad, of een aanrechtblad met betonlook, mooi te combineren met houten keukenkastjes voor een warme sfeer.

Meer weten over aanrechtbladen?

Wil je meer weten over aanrechtbladen? Bestel dan geheel gratis ons keukenmagazine of kom eens langs in een van onze winkels voor inspiratie. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.