Hoogglans keukens – Küchen Direct

Hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is van alle tijden en deze keukenstijl is al een lange tijd enorm populair. Ook heb je heel veel mogelijkheden met een hoogglans keuken. Kies uit verschillende opstellingen en kleuren om de stijl van deze keuken aan te passen naar je eigen wensen. Het gladde oppervlak zorgt daarnaast ervoor dat het verwijderen van vuil zeer eenvoudig is. Zeker bij een greeploze keuken is het verwijderen van vlekken heel gemakkelijk. Doordat de afwerking van deze keuken gemaakt wordt van duurzaam materiaal blijft een hoogglans keuken jarenlang mooi. Meer weten? Lees dan verder en ontdek meer over de mogelijkheden van een hoogglans keuken.

Voor ieder huis een hoogglans keuken

Als het gaat om een bouwstijl waarin je woont, kan een hoogglans keuken vrijwel altijd. Deze keukenstijl staat even prachtig in een gerenoveerde boerderij als in een nieuwbouwwoning. Afhankelijk van de ruimte kun je wel een afweging maken. Heeft de kookruimte een centrale plek in de woning, dan is een witte hoogglans keuken wellicht de eyecatcher waar je naar zoekt.

Een hoogglans keuken wordt vaak omschreven als minimalistisch en strak, maar dit maakt deze keukenstijl verre van saai. Leverbaar in de meest opvallende kleuren is het assortiment zeer uitgebreid en door te kiezen voor een hippe greep, een elegante knop of een strakke greeploze variant bepaal je zelf de stijl. Plaats een hoogglans keukenkast om de stijl in de gehele keuken door te trekken en een mooi geheel te creëren.

Tips voor hoogglans keukens

Voor een kleine ruimte is een hoogglans keuken perfect. Door het spiegelende effect van deze keukenstijl lijkt de ruimte groter. Hetzelfde geldt voor donkere ruimtes. Hierin misstaat een keuken in hoogglans wit zeker niet.

Door de reflectie van het licht oogt de kookruimte lichter. Zeker wanneer je dit combineert met contrasterende materialen, zoals hout of beton, komt het vertrek extra tot zijn recht. Ook zijn deze materialen goed te combineren met een zwarte hoogglans keuken.

Laat je inspireren

Twijfel je of een hoogglans keuken voor jou de beste keuze is? Bezoek dan een van onze showrooms en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs voor het beantwoorden van al je vragen. Ook kunnen zij je meer vertellen over de karaktereigenschappen van de verschillende materialen. Daarnaast kun je ook direct online al je vragen stellen. De aanpak van Küchen Direct is eenvoudig: direct de laagste prijs. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.