Corona

Zo zorgen we voor jouw en onze gezondheid.

“Update 14 oktober 2020”

Onze winkels zijn open en we staan graag klaar om u te verwelkomen. Bij voorkeur maakt u een afspraak op een dag en tijdstip dat het u goed uitkomt, zodat u in alle rust en ruimte onze winkel kunt bezoeken. De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Lees hieronder de veiligheidsmaatregelen in onze winkels. 

Om veilig en fijn te kunnen winkelen houden wij de volgende regels aan:

Gepaste afstand Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
Bij klachten Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
Geen hand Voor jou en onze veiligheid schudden we geen handen (een glimlach mag altijd).
Hygiëne We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
Betaling Betaal bij voorkeur contactloos.
Deurbeleid Wij zien erop toe dat het maximale aantal personen per m2 niet wordt overschreden.


Door al deze aanpassingen is jouw bezoek aan onze winkel wellicht anders dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor je begrip.

Koopavonden

Tot nader bericht zijn we tijdens de koopavonden voortaan geopend tot 20:00 uur. 

Afspraak en bezoek aan huis

Wij bieden je de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip dat het jou uitkomt. Eventueel ook buiten onze openingstijden of bij jou thuis. Je kunt daarvoor eenvoudig zelf een afspraak maken op onze website of contact opnemen met een vestiging van jouw keuze.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. 

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Wij werken uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij je langskomen om jouw product vakkundig te installeren. Voor hen en jouw gezondheid vragen wij je om gepaste afstand te houden van minimaal 1,5 meter en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Tenslotte
We danken je voor jouw begrip. We wensen je en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet, 
Olaf Holtkamp

Commercieel directeur Kuchendirect

De maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot nader bericht.

Terug
Sluiten