Maak een afspraak – Küchen Direct

Geen gedoe over de prijs. Gewoon...

Direct de laagste prijs

Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Je mag van ons ook duidelijkheid en eerlijkheid over de prijs verwachten. Je wilt immers precies weten waar je aan toe bent en zeker niet teveel betalen.

Bij Küchen Direct hoef je dan ook niet meer aan de onderhandeltafel. Tijdens de afspraak kies je verschillende elementen voor je keuken zoals kastjes, werkblad en apparatuur. Vervolgens zie je direct wat de totaalprijs is en dat is altijd de laagste prijs!

Naast de laagste prijs kun je bij Küchen Direct rekenen op persoonlijk, vakkundig advies. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden als het gaat om keukenstijl, opstelling, materiaal en apparatuur. Onze keukenadviseurs doen er alles aan om jouw wensen te vertalen naar een stijlvolle keuken waar jij op ieder vlak honderd procent tevreden over bent. 

Tijdelijks het gehele proces staat Küchen Direct voor je klaar: van uitzoeken tot aankopen en van inmeten tot monteren. Wij zijn er 24/7 voor je zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe keuken. Je bent geheel vrij om te kiezen voor deze handige service opties, maar mag de montage natuurlijk ook zelf op je nemen. Tijdens de afspraak ontvang je direct een overzicht met het totaalplaatje.

Benieuwd naar ons concept? Kom eens langs in één van onze vestigingen of plan hieronder een adviesgesprek.