Maak een afspraak – Küchen Direct

Plan je gratis adviesgesprek


Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Je mag van ons ook duidelijkheid en eerlijkheid over de prijs verwachten. Je wilt immers precies weten waar je aan toe bent en zeker niet teveel betalen.

Benieuwd naar ons concept? Kom eens langs in één van onze vestigingen of plan direct je gratis adviesgesprek  op het moment dat het jou uitkomt. Dit doe je door het formulier hiernaast volledig in te vullen.

Wat houdt een afspraak precies in?
Bij Küchen Direct kun je rekenen op persoonlijk en vakkundig advies. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden als het gaat om keukenstijl, opstelling, materiaal en apparatuur. Onze keukenadviseurs doen er alles aan om jouw wensen te vertalen naar een stijlvolle keuken waar jij op ieder vlak honderd procent tevreden over bent. Bij Küchen Direct hoef je dan ook niet meer aan de onderhandeltafel. Tijdens de afspraak kies je verschillende elementen voor je keuken zoals kastjes, grepen, werkblad en apparatuur. Vervolgens zie je direct wat de totaalprijs is en dat is altijd direct de beste prijs!

Tijdelijks het gehele proces staat Küchen Direct voor je klaar
Van uitzoeken tot aankopen en van inmeten tot monteren. Wij zijn er 24/7 voor je zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe keuken. Je bent geheel vrij om te kiezen voor deze handige service opties, maar mag de montage natuurlijk ook zelf op je nemen. Tijdens de afspraak ontvang je direct een overzicht met het totaalplaatje.
 

Nu liever niet direct naar de winkel? 
Dat begrijpen wij. Onze adviseurs adviseren je ook graag per mail of telefoon. Hoe doen wij dit? Laat ons telefonisch of per mail weten wat jou keukenwensen zijn, wat de maten van de keukenruimte betreffen en je kunt ons ook wat foto's sturen van de inspiratie die jij al hebt verzameld. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag met een mooi keukenontwerp. Het keukenontwerp sturen we naar je toe, zodat we het ontwerp per mail of telefoon kunnen doornemen. 

Veilig bezoek aan onze winkels
We houden tijdens een afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.