Afspraak maken – Küchen Direct

Geen gedoe over de prijs. Gewoon...

Direct de laagste prijs

Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Je mag van ons ook duidelijkheid en eerlijkheid over prijs verwachten. Je wilt immers precies weten waar je aan toe bent en zeker niet teveel betalen.

Bij Küchen Direct hoef je dan ook niet meer aan de onderhandeltafel. Kies verschillende elementen voor je keuken zoals kastjes, blad en apparatuur en je ziet direct wat de totaalprijs is. Je krijgt dus altijd direct de laagste prijs! Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld.

Benieuwd naar ons concept? Kom eens langs in één van onze vestigingen of plan hieronder een adviesgesprek. 

Plan een adviesgesprek

Kom zelf je keuken samenstellen in de showroom!

  • Antwoord op al je vragen 
  • Direct een 3D ontwerp met prijsopgave
  • Altijd direct de laagste prijs

Plan eenvoudig zelf je adviesgesprek! Dan staat er altijd iemand voor je klaar om je rond te leiden door de showroom!

Plan een afspraak

Plan een afspraak
1. Plaats en Datum
2. Mijn gegevens

We bellen je terug

Als je hier je gegevens achterlaat kunnen we je bellen om een afspraak in te plannen. Handig dat we weten wanneer je komt zodat we iemand inplannen die speciaal voor jou klaar staat om je vragen te beantwoorden. 

Bel mij terug

Bel mij terug

Waarom een afspraak?

Jouw ideale keuken. Daar heb je vast al een plaatje bij. Bij Küchen Direct krijg je daarom alle ruimte om jouw keuken compleet te maken. We hebben dan ook geen verkopers, maar adviseurs. Want bij ons ga je zelf aan de slag. Van het kiezen voor het perfecte greepje tot aan de ideale apparatuur. Tijdens een afspraak staan we geheel tot je beschikking voor als je vragen hebt. En om thee of koffie voor je te regelen!