Afspraak bedank pagina

Bedankt voor afspraak

Leuk dat je komt!

We vinden het erg leuk dat bij ons in de showroom een kijkje komt nemen!

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox en we bellen je nog even om de afspraak te bevestigen. 

Heb je in de tussentijd nog vragen? Bel of app op 06-27892514. 

Tot snel!

Geen gedoe over de prijs. Gewoon...

Direct de beste prijs

Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Ook mag je duidelijkheid en eerlijkheid over prijs verwachten. Je wilt immers niet teveel betalen en precies weten waar je aan toe bent.

Bij Küchen Direct hoef je dan ook niet meer aan de onderhandeltafel. Kies verschillende elementen en je ziet direct wat de totaalprijs is. Je krijgt dus altijd direct de beste prijs! Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld.

Aan de slag met je keuken

Bij Küchen Direct stel je jouw keuken zelf samen. Je ziet daarbij direct de prijzen. Zoek dus alles bij elkaar. Van het perfecte greepje tot jouw ideale apparatuur. Kom je er even niet uit? Of heb je vragen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Of kom langs bij een van onze winkels.

Eerst rondkijken

Voor het samenstellen wil je eerst weten: hebben wij jouw smaak in huis? Start dus met een rondje door de diverse keukens. Alle elementen uit de keuken zijn los geprijsd. Ook staat bij elke keuken een prijskaart met daarop de optelsom van de items. Je ziet dus altijd direct de beste prijs. Geen verborgen kosten.

Goed om te weten:

  • Iedere keuken is volledig geprijsd.
  • Iedere keuken is op maat te maken naar jouw situatie.

Jouw keuken verder verfijnen

Je smaak is gevonden. Tijd om te verfijnen. Want er liggen nog vele keuzes open. 

Deuren & grepen
Deuren bepalen het uiterlijk. Ga voor een kaderdeur, of modern strak. Met of zonder glas. En worden het strakke, of sierlijke grepen? In onze showroom kun je alle fronten bekijken op een frontenwand ingedeeld in overzichtelijke prijsgroepen. 

We hebben alle soorten grepen, van strak en modern tot klassiek en van groot naar klein. 

Kasten & ladenwand
De basis van je keuken begint met kasten en lades. In onze showrooms hebben we een proefopstelling staan met alle mogelijk kasten en lades. In deze proefopstelling zijn alle kasten en lades geprijsd. We hebben een aantal tips voor je waar je op moet letten bij het kiezen van je keukenkastjes.

Werkbladen
Het werkblad versterkt de uitstraling van je keuken. We hebben dan ook 48 soorten werkbladen. Van kunststof tot graniet en composiet. Hoe kies je het juiste werkblad voor jouw keuken? We hebben een aantal tips!

Apparaten
Ben je op zoek naar de beste keukenapparatuur voor in je (nieuwe) keuken? Küchen Direct biedt stijlvolle en degelijike keukenapparatuur waarmee je de sterren van de hemel kunt koken en die de taken in de keuken een stuk gemakkelijker maken. Bovendien is de apparatuur die Küchen Direct biedt van hoogwaardige kwaliteit met een innovatief karakter. 

Het complete plaatje

Een designkraan, LED-verlichting of een afvalsysteem in een keukenkastje; allemaal elementen die je keuken helemaal af maken.
Vraag onze adviseurs gerust om tips en suggesties!

  • Kokendwaterkraan: Direct kokend water uit de kraan in je keuken. Handig voor het koken van aardappels, rijst en groente. Ook zet je in een handomdraai een kop thee op tafel.
  • Ontwerpidee: Hetzelfde materiaal van je keukenblad door laten lopen op je achterwanden en/of vensterbank.  

Montage via Küchen Direct levert je veel op. Een scherpe prijs en gegarandeerd vakmanschap.